Točka zapisnika

2. Predlog zapisnika 8. seje občinskega sveta

Predsedujoči je pozval člane občinskega sveta k razpravi, v kateri sta sodelovala g. Dragan Djukić in g. Stanislav Ulanec.

G. Dragan Djukić je imel pripombo na zapisnik 8. redne seje, in sicer, je prosil, da se na 9. strani zapisnika pri točki 5. dnevnega reda doda zapis, da se na mestu kjer stoji »občinski most,« ki se nahaja v centru Medvod in razteza od kavarne 4 mačke proti policijski postaji v lasti Občine Medvode naredi nov most, saj je to investicija za 50 in več let naprej.

G. Stanislav Ulanec je podal stališče na posredovan odgovor Medobčinskega inšpektorata in redarstva občin Radovljica, Škofja Loka, Medvode in Naklo (MIR) v okviru točke Pobude in vprašanja članov občinskega sveta, in sicer, da rok za posredovanje zadev, ki niso v pristojnosti občinskega inšpektorja, pristojnim organom ni določen. Podal je stališče, da navedeno pomeni, da organi le podajajo prijave, kar pa ne razreši sporne situacije. Podal je mnenje, da čeprav MIR zadevo obravnava, se problem lahko ne razreši. Podal je pobudo, da MIR opredeli časovno obdobje za ukrepanje, če zadeva sodi v njihovo pristojnost oziroma v kolikšnem času prijavo posredujejo pristojnim institucijam, če zadeva ne sodi v njihovo pristojnost.

Predsedujoči je zaključil razpravo in v sprejem predlagal naslednji SKLEP 4: Občinski svet Občine Medvode sprejema zapisnik 8. seje občinskega sveta s podanimi pripombami.

Prisotnih je bilo 20 članov občinskega sveta. ZA sklep je glasovalo 20 članov. Sklep je bil sprejet.

Občinski svet Občine Medvode sprejema zapisnik 8. seje občinskega sveta s podanimi pripombami.